ΤΡΕΙΛΕΡ-ΔΙΚΟ ΜΟΥ

« Υπάρχει και η στροφή του «Τρελού», μην μας ξεχνάτε!!!!

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Τα έκτακτα δημοτικά συμβούλια στο Ωραιόκαστρο, κυνηγούν μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες

Τελικά τα έκτακτα Δημοτικά Συμβούλια του Δήμου Ωραιοκάστρου, ανταγωνίζονται στην συχνότητα, τα Έκτακτα δελτία επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που ανακοινώνει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Στο τελευταίο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ωραιοκάστρου, ο Παναγιώτης Κοϊτσίδης τα είπε και μάλιστα τα είπε έξω από τα δόντια ......!!! Έκπληκτοι τον είδαμε στο video του http://www.otroxos.gr να παίρνει το λόγο και να αναφέρεται στην ανοργανωσιά που υπάρχει στον δήμο Ωραιοκάστρου...... Έδειξε την έκπληξη του για τα έκτακτα δημοτικά συμβούλια.Τρία στην σειρά;....... προφανώς κάτι δεν πάει καλά!!! ..... ας υπάρξει μια καλύτερη οργάνωση....., δεν είναι εικόνα αυτή που παρουσιάζουμε, μεταξύ άλλων ανέφερε” .
Mας τα χάλασε λίγο όταν πήγε να δικαιολογήσει την διοίκηση. Ομως βουνό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει αγαπητέ "παροπλισμένε και παραγκωνισμένε" κ. Κοιτσίδη.
Άκου τρία έκτακτα δημοτικά συμβούλια μέσα σε μόνο λίγες ήμερες διοίκησης. Βρε όρεξη για δουλειά που έχουν αυτά τα παιδιά για έκτακτα.... Έκτακτα πήγε η αστυνομία στον Ι. Ναό, έκτακτα έγινε η μεταφορά της ΔΗΚΕΟ από τον Πεντάλοφο στο Ωραιόκαστρο, έκτακτα, έκτακτα, έκτακτα να φάνε και οι κότες.
Λέτε μετά τις αμέτρητες γκάφες τους, τώρα με τα έκτακτα δημοτικά συμβούλια να κυνηγούν μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες;
Άντε ευχόμαστε να τα χιλιάσετε!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου