ΤΡΕΙΛΕΡ-ΔΙΚΟ ΜΟΥ

« Υπάρχει και η στροφή του «Τρελού», μην μας ξεχνάτε!!!!

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Ι. Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ – 2ος ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ-ΜΑΪΟΣ 2015 ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
w 
Μετά τον επιτυχημένο 1ο Κύκλο Σεμιναρίων Φωτογραφίας στην Ενορία μας, ανακοινώνουμε την έναρξη του 2ου Κύκλου, την Τρίτη 3 Μαρτίου, στις 7μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας (πίσω από την Εκκλησία).
Τα μαθήματα θα περιλαμβάνουν στοιχεία θεωρίας αλλά και ενδιαφέροντα workshops με επίκεντρο, πάντα, την τέχνη και την τεχνική της φωτογραφίας. Στα πλαίσια του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί μία, τουλάχιστον, θεματική φωτογράφιση. Τα έργα από τη θεματική φωτογράφηση των συμμετεχόντων του 1ου Κύκλου, καθώς και αυτά που θα προκύψουν κατά το 2ο Κύκλο, θα εκτεθούν στην έκθεση που προγραμματίζεται το Μάιο, στο ευρύ κοινό.
Εγγραφές για τη συμμετοχή στα Σεμινάρια Φωτογραφίας θα πραγματοποιούνται τα δύο προσεχή Σάββατα, 21 & 28/2 και ώρα 12:30-1:30μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 20 ευρώ το μήνα.
 IMG_3567
 
Πληροφορίες μπορείτε να λαμβάνετε τηλεφωνικώς, στο 699 386 3451, καθώς και με inbox, στο facebook, στο προφίλ Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου.
Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο διακεκριμένος εικαστικός και φωτογράφος κ. Γεώργιος Τρύφων.
*Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείτε να πάρετε μία γεύση από το backstage της θεματικής φωτογράφισης που πραγματοποίησε οι ομάδα του 1ου Κύκλου, στις βυζαντινές Εκκλησίες και Μοναστήρια της Θεσσαλονίκης, τον περασμένο Ιανουάριο.

IMG_3544IMG_3433IMG_3572IMG_3578

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου