ΤΡΕΙΛΕΡ-ΔΙΚΟ ΜΟΥ

« Υπάρχει και η στροφή του «Τρελού», μην μας ξεχνάτε!!!!

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

ΚΥΡΙΟΙ ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ

Στο Ωραιόκαστρο και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου την 20 Οκτωβρίου του έτους 2014, ημέρα της εβδομάδος Δευτέρα και ώρα 18.00 μ.μ., συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση το Δ.Σ. της επιχείρησης (ΔΗΚΕΩ) μετά την υπ’αριθμ. πρωτ. 921/15-10-2014 έγγραφη πρόσκληση του προέδρου .
 
Ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη της συνεδριάσεως και εισηγούμενος το τέταρτο θέμα της ημερησίας διάταξης είπε ότι: 
 
Στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Ωραιοκάστρου (ΔΗΚΕΩ) λειτουργούν δύο Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παίδων (ΚΔΑΠ), ένα στην Δημοτική ενότητα Ωραιοκάστρου και ένα στη δημοτική ενότητα Μυγδονίας (Λητή)........ 
Μπλα μπλα μπλα μπλα.... και στο τέλος, το Δ.Σ. αφού άκουσε την εισήγηση του προέδρου
 
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
 
1.Εγκρίνει την ίδρυση νέων δομών ΚΔΑΠ στις τρείς ενότητες του Δ.Ωραιοκάστρου κλπ κλπ κλπ ( παραπάνω λένε ότι λειτουργούν δύο)!!!!!!!
Υπάρχει όμως ένα ερώτημα που απασχολεί ακόμη τους κατοίκους του πρώην δήμου Καλλιθέας και κυρίως τους κατοίκους του παρατημένου και εγκαταλελειμμένου Πενταλόφου κ. Ζιακούλη, κ. Ιωσηφίδη, κ. Ατματζίδη και κ. Τσολάκη που όπως μάθαμε είσαι κι απ΄τον Πεντάλοφο.
Στη σύγκρουση των προσωπικών αντιλήψεων και της κοινής γνώμης, νικά πάντα η δεύτερη, καθώς ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει την τάση να «επανεκπαιδεύει» τον εαυτό του, όταν αντιλαμβάνεται ότι βρίσκεται σε σύγκρουση με τους άλλους και να ακολουθεί τη «συμπεριφορά των πολλών». 

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Πενταλόφού έδειξε άγνοια του θέματος και δεν αντέδρασε καθόλου. Ο αντιπρόεδρος του ΔΗΚΕΩ στον κόσμο του.  Έτσι ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιωτίδης Χρ. και ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας κ. Δίγκαλης Θωμάς, ακολουθόντας την «συμπεριφορά των πολλών» ψήφισαν υπέρ της “κλοπής” της Έδρας από αυτήν, γιατί απλούστατα οι άνθρωποι ακολουθούν τη νοοτροπία του "κοπαδιού".

Απο την πλευρά τις Διοίκησης, οι δικαιολογίες έπεσαν σύνεφο, αλλα δεν τις πιστεύουν ούτε κι οι ίδιοι. Μίλησαν για αναβάθμιση του Πενταλόφου ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ την έδρα της ΔΗΚΕΩ στο Ωραιόκαστρο.
 
κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ
 
Για να ιδρύσετε το ΚΔΑΠ στον Πεντάλοφο γιατί έπρεπε να της “ΚΛΕΨΕΤΕ” την ΔΗΚΕΟ;
 
Ποιόν ή ποιους ΕΞΗΠΗΡΕΤΕΙ αυτή η ενέργεια της παραπάνω ΠΑΡΕΑΣ;
 
Αληθεύει ότι την είχατε τάξει προεκλογικά ότι θα την μεταφέρετε σε άλλη δημοτική ενότητα;
 
Αν η προηγούμενη διοίκηση την υποβάθμισε και την απαξίωσε, (που δεν συνεβει κάτι τέτοιο) εσείς γιατί δεν την αναβαθμίζετε εκεί που είναι τώρα; στον Πενταλοφο;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου