ΤΡΕΙΛΕΡ-ΔΙΚΟ ΜΟΥ

« Υπάρχει και η στροφή του «Τρελού», μην μας ξεχνάτε!!!!

Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

Περιβαλλοντικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου : Διάλεξη με θέμα «Ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων»

περιβαλλοντικός - πολιτιστικός σύλλογος Ωραιοκάστρου 
Διάλεξη με θέμα «Ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων»
Ο Περιβαλλοντικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς, του Δήμου Ωραιοκάστρου διοργανώνει, για τα Λύκεια του Ωραιοκάστρου, διάλεξη του Καθηγητή του Εργαστηρίου Εργαλειομηχανών και Διαμορφωτικής Μηχανολογίας του Κατασκευαστικού Τομέα, του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης κ. Ευσταθίου Κυριάκου με θέμα:
 
“Ο μηχανισμός των Αντικυθήρων”.
 
Παράλληλα οι μαθητές θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά πιστό λειτουργικό αντίγραφο του μηχανισμού, με ενσωματωμένες και τις τελευταίες ανακαλύψεις – αποκωδικοποιήσεις του.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 ώρα 12.00 στο κτίριο «ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ» (ΚΑΠΗ Παλαιοκάστρου), συμβολή των οδών Μακεδονικού Αγώνα και Καραϊσκάκη, του Παλαιοκάστρου του Δήμου Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης.
Η διάλεξη απευθύνεται στους μαθητές των Λυκείων και σε περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων. Κοινή δέσμευση των διοργανωτών και του Ομιλητή είναι ότι θα επαναληφθεί για το ευρύ κοινό του Δήμου Ωραιοκάστρου σε σύντομο χρόνο.
 
Α3 Αφίσα Διαλεξης 
                             
 Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου