ΤΡΕΙΛΕΡ-ΔΙΚΟ ΜΟΥ

« Υπάρχει και η στροφή του «Τρελού», μην μας ξεχνάτε!!!!

Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2015

Ωραιόκαστρο: Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν!!!!Καθαρίστηκε ο χώρος (που ήταν καθαρός) στο αλσύλλιο πίσω από τον Ι.Ν Αγίου Αθανασίου, από τους υπευθύνους της αντιδημαρχίας Πρασίνου. Μετά το κράξιμο του Μητροπολίτη έπρεπε να κάνουμε κάτι για να δικαιολογήσαμε τα αδικαιολόγητα.
 Το ότι δεν υπάρχουν πεζοδρόμια σε κάποια σημεία, ή είναι χωρίς πλακόστρωση, σε άλλα στο εγκαταλελειμμένο και φτωχό συγγενή του Ωραιοκάστρου, Παλιόκαστρο, κουβέντα καμία.

Από την άλλη είναι να γελάς όταν διαβάζοντας στο Facebook, ρεπορτάζ για την κοπη πίτας  των υπαλλήλων και των εργαζομένων από την Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.) του Ωραιοκάστρου, τα τοπικά BLOG να σου την λένε, για τον “ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ” απολογισμό σου και εσύ να “πατάς” Αρέσει στον Ilias Ziakoulis , εεε!!! αυτό είναι να γελάς και να κλαις......!!!!
 
Είναι να γελάς και να κλαις όπως διαβάσαμε και για τους μεταφερόμενους καρναβαλιστές. "Καρναβαλικό χαράτσι και οι ενοικιαζόμενοι καρναβαλιστές του αρμόδιου αντιδημάρχου κου Αταμιάν του δήμου Ωραιοκάστρου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου