ΤΡΕΙΛΕΡ-ΔΙΚΟ ΜΟΥ

« Υπάρχει και η στροφή του «Τρελού», μην μας ξεχνάτε!!!!

Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015

Νέα πεζοπορία του Περιβαλλοντικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου στις 15 Μαρτίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ 15 MAΡ 2015
ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΟΣ 
«Περπατώ και γνωρίζω»
Νέα πεζοπορία του Περιβαλλοντικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου

Μετά από 3 Κυριακές με χιονοπτώσεις ή βροχές, η πρόβλεψη του καιρού είναι καλή και ο Περιβαλλοντικός – Πολιτιστικός Σύλλογος  Ωραιοκάστρου, διοργανώνει πεζοπορία την Κυριακή 15 Μαρ 2015. Η διαδρομή περιλαμβάνει το Δημοτικό Πάρκο ‘‘Καλόγερος’’ – Δεξαμενή Ωραιοκάστρου – Λίμνη Ωραιοκάστρου – Τούμπα Ωραιοκάστρου – ΟΑΕΔ – Πάρκο ‘‘Καλόγερος’’.
Οι πεζοπορίες αυτές εκτός της άσκησης, έχουν τον χαρακτήρα της γνωριμίας της ιστορίας της κάθε περιοχής δηλ. «Περπατώ και γνωρίζω τον τόπο μου»  αλλά και τον χαρακτήρα της επικοινωνίας – γνωριμίας μεταξύ των πολιτών του Δήμου Ωραιοκάστρου δηλ. «Περπατώντας γνωρίζω τον συνάνθρωπο μου και θέματα γενικού ενδιαφέροντος».
Έτσι σε αυτήν την πεζοπορία μέλη και φίλοι του συλλόγου θα μιλήσουν  για τη δημιουργία – εξέλιξη – μέλλον του Πάρκου ‘‘Καλόγερος’’, την ύδρευση του Ωραιοκάστρου, τη Λίμνη του Ωραιοκάστρου και την Αρχαιολογική Τούμπα του Ωραιοκάστρου.
Ο Σύλλογος αποτελεί μόνο τη βάση επικοινωνίας και συντονισμού των περιπάτων και παρέχει τις ενημερώσεις. Ο κάθε συμμετέχων έχει την απόλυτη ατομική και προσωπική ευθύνη της συμμετοχής του. Δεν εξαιρεί κανένα άνθρωπο οποιασδήποτε ηλικίας και προέλευσης και δεν δημιουργεί καμία απολύτως δέσμευση και υποχρέωση, πέρα της καλής διάθεσης για την ισότιμη συμμετοχή. Επιπρόσθετα ο σύλλογος είναι ανοικτός για κάθε νέα πρόταση προορισμού – αντικειμένου ενημέρωσης και θα εκτιμούσε ιδιαίτερα την οποιαδήποτε προσφορά – ιδέα – διάθεση ενημέρωσης από κάθε ενεργό πολίτη που θα ήθελε να μοιραστεί τις γνώσεις και εμπειρίες του.
Το ραντεβού για όποιον επιθυμεί (μέλος ή όχι) είναι στο Δημοτικό Πάρκο ‘‘Καλόγερος’’ στο Ωραιόκαστρο την Κυριακή 15 Μαρ 2015 στις 11.00 π.μ.
Καλούμε όλους εκείνους  που θέλουν να περπατήσουν αλλά και να επικοινωνήσουν – γνωρίσουν τον τόπο που ζουν σε όλες τις διαστάσεις του, να έρθουν να περπατήσουν μαζί μας…


Για οποιαδήποτε πληροφορία – θέμα:
e-mail: peri.pol.oreokastro@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου