ΤΡΕΙΛΕΡ-ΔΙΚΟ ΜΟΥ

« Υπάρχει και η στροφή του «Τρελού», μην μας ξεχνάτε!!!!

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Ολιγωρία, αμέλεια, καθυστέρηση, παράλειψη, ανεμελιά, μακαριότητα, απάθεια, χαλαρότητα, εφησυχασμός, ή δόλος;

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, μέσα σε κλίμα συνεργασίας και καλής διάθεσης εκατέρωθεν, η συνάντηση της δημοτικής αρχής Ωραιοκάστρου με τους βουλευτές όλων των κομμάτων της Β’ εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης όπου συζητήθηκαν μεταξύ πολλών άλλων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος κυρίως μετά τις πρόσφατες θεομηνίες αλλά και για γενικότερα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών.
Θετικά αποτιμούν οι κάτοικοι του δήμου Ωραιοκάστρου, την συνάντηση του Δημάρχου και της δημοτικής αρχής Ωραιοκάστρου με τους βουλευτές όλων των κομμάτων της Β’ εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης.
Η κίνηση αυτή δείχνει ότι ο δήμαρχος προχωρά με τόλμη και ρεαλισμό, στην προσπάθειά του να λύσει τα προβλήματα του δήμου.
Ακόμη συνέβαλε στο να γίνει ένα βήμα αμοιβαίας ανταλλαγής απόψεων και κατανόησης, των προβλημάτων που ταλανίζουν χρόνια τώρα τον δήμο. Και έχω την εκτίμηση ότι αυτή η συνάντηση και οι πολύωρες συζητήσεις που την συνόδευσαν μπορούν να συμβάλλουν στη θετική έκβαση μέρους των προβλημάτων τις επόμενες μέρες.

Αρνητική εντύπωση όμως προκάλεσε, ή με καθυστέρηση ενημέρωση (στο παραπέντε της συνάντησης) αφού μόλις σήμερα γύρω στις 10 π.μ. ενημερώθηκε ο τοπικός ηλεκτρονικός τύπος (blogς, Sites κλπ) για την συνάντηση εργασίας στη 1 το μεσημέρι στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου,.
Τι γίνεται εκεί στον δήμο με το Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων;
Πολύ αργά δε σκέφτηκε να αποστείλει στα Τοπικά Ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης, το e-mail για την συνάντηση; Υποθέτω ότι το ραντεβού αυτό θα είχε προγραμματιστεί εδώ και καιρό,  κι όχι σήμερα, έτσι δεν είναι;
Ολιγωρία, αμέλεια, καθυστέρηση, παράλειψη, ανεμελιά, μακαριότητα, απάθεια, χαλαρότητα, εφησυχασμός ή δόλος, εκ μέρους του Αυτοτελούς γραφείου επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων που έχει την ευθύνη της ενημέρωσης;
Μήπως η ενημέρωση στο δήμο νοσεί;
Δεν ξέρω τι να πρωτοσκεφτώ!!!
Εκτός κι' αν η με ρυθμό χελώνας ενημέρωση της πραπάνω συνάντησης,  κάποιους τους συνέφερε; Τους πολίτες όμως του δήμου όχι.
 Εύχομαι να κάνω λάθος.
Καλή ανάρρωση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου