ΤΡΕΙΛΕΡ-ΔΙΚΟ ΜΟΥ

« Υπάρχει και η στροφή του «Τρελού», μην μας ξεχνάτε!!!!

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Η διοίκηση Γαβότση απαντά για τα προβλήματα του Πενταλόφου.

Αναδημοσίευση: Ρεπορτάζ και βίντεο "Τροχού" 9-3-2015 
Στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και ύστερα από παρέμβαση του κ. Γκόντη, υπεύθυνου της ιστοσελίδας sarkazo (1ο βίντεο),

 ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κ. Καραστερίου αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του Πενταλόφου (2ο βίντεο). 

Για την κατασκευή της γέφυρας Πενταλόφου - Νεοχωρούδας δήλωσε ότι δεν έχουν παραληφθεί ακόμα όλες οι μελέτες, όταν λοιπόν παραληφθούν θα ξεκινήσει η δημοπράτηση του έργου.
Για την αποπεράτωση του κτιρίου του νέου παιδικού σταθμού που είναι ημιτελές απάντησε ο δήμαρχος κ. Γαβότσης ο οποίος επισήμανε ότι το έργο ήταν ενταγμένο στο πρόγραμμα "ΘΗΣΕΑΣ" το οποίο σταμάτησε και ότι ενδέχεται ο χώρος όπου είναι το κτίριο να μην είναι κατάλληλος και επομένως το έργο να απορριφθεί. Στο σημείο αυτό παρενέβη ο πρώην αντιδήμαρχος Καλλιθέας κ. Δούμπαλας ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει πρόβλημα με τον ανάδοχο του έργου.
Για την κατασκευή πεζοδρομίου στην κεντρική οδό, από την πλατεία μέχρι γήπεδο, ο κ. Καραστερίου ανέφερε ότι το έργο έχει δημοπρατηθεί και έχει πάρει αναβολή μέχρι το τέλος του χρόνου, επομένως θα ξεκινήσει στις αρχές του 2016.
Για την κατασκευή πεζοδρομίου στην περιφερειακή οδό ο κ. Καραστερίου απάντησε πως δεν υπάρχει σχετική μελέτη.
Για τις ασφαλτοστρώσεις δήλωσε πως θα ενταχθούν στην γενικότερη εργολαβία για τις ασφαλτοστρώσεις του δήμου.
Για την κατασκευή πνευματικού κέντρου δεν υπάρχει μελέτη.
Για τη διάβαση του Γαλλικού, που οδηγηθεί στις κτηνοτροφικές μονάδες και η οποία λόγω των βροχών υπέστη ζημίες και κατέστη ακατάλληλη, θα συνταχθεί άμεσα μελέτη.
Ακόμα, θα συνταχθεί τεχνική έκθεση για την επέκταση των θέσεων ταφής στα νέα Κοιμητήρια καθώς απομένουν πολύ λίγες.
Η περίφραξη του γηπέδου, τμήμα της οποίας γκρεμίστηκε πριν από μερικούς μήνες, θα αντικατασταθεί από μια μικρή περίφραξη και όχι με τοιχείο.
Άγνωστο όμως παραμένει τι θα γίνει με το γκρεμισμένο τοιχείο του παλιού νεκροταφείου καθώς ο κ. Καραστερίου δήλωσε πως δεν γνωρίζει το πρόβλημα. Στο σημείο αυτό να επισημάνουμε ότι ο τοίχος είναι γκρεμισμένος από το 2011 (βλέπε τη φωτογραφία του kallithiotis).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου