ΤΡΕΙΛΕΡ-ΔΙΚΟ ΜΟΥ

« Υπάρχει και η στροφή του «Τρελού», μην μας ξεχνάτε!!!!

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΕΡΩΤΗΣΗ κ. Θ.ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ 29 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»


Θεσσαλονίκη, 22 Απριλίου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
καραογλουΕρώτηση στον Υπουργό Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού με την οποία τον καλεί να πάρει σαφή θέση σχετικά με τροπολογία που κατέθεσαν 29 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι ζητούν την ατιμωρησία των παραβατών του κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ», κατέθεσε σήμερα ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας κ. Θεόδωρος Καράογλου.
Η παραπάνω τροπολογία κατατέθηκε κατά τη διαδικασία συζήτησης και ψήφισης του επίμαχου Νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ΄ και την απελευθέρωση επικίνδυνων ποινικών εγκληματιών και τρομοκρατών, με τους 29 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να προτείνουν την κατάργηση των διατάξεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας βάσει των οποίων επιβάλλονται κυρώσεις σε όσους έχουν παραβεί τους νόμους για την καταβολή διοδίων, όπως επίσης και την κατάργηση των διατάξεων που αφορούν στην ποινική μεταχείριση των πολιτών που καταλαμβάνουν οδοστρώματα ως μορφή διαμαρτυρίας.
Όπως επισημαίνει στην ερώτηση ο κ. Καράογλου: «Πρώτη φορά στα χρονικά εισάγεται τροπολογία στο Κοινοβούλιο, με την οποία προτείνεται η νομιμοποίηση του κινήματος “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ”, δηλαδή της ατιμωρησίας των παραβατών. Οφείλουν οι συνάδελφοι Βουλευτές να επανέλθουν στην πραγματικότητα και να σταματήσουν να προκαλούν με τέτοιου είδους τροπολογίες και ρυθμίσεις, που ικανοποιούν “συντρόφους” τους στο κίνημα “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ”, την στιγμή που η πλειονότητα των συμπολιτών μας είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους».

Για το Γραφείο Τύπου
Χρήστος Τσαλικίδης
2310 525545
6945240224

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου