ΤΡΕΙΛΕΡ-ΔΙΚΟ ΜΟΥ

« Υπάρχει και η στροφή του «Τρελού», μην μας ξεχνάτε!!!!

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Γαλήνη Ωραιοκάστρου: Μάλλον μπέρδεψαν την Κοζάνη με την Λοζάνη.


Πρόταση για την αξιοποίηση του αλσυλλίου Γαλήνης απέστειλε στα Ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης του Ωραιοκάστρου η Δέσποινα Αντωνιάδου Τοπική Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Ωραιοκάστρου με την παράταξη «Δύναμη Δημιουργίας – Νέα Πρόταση».
Προτείνει ανάπλαση του αλσυλλίου με επτά (7) παρεμβάσεις που επιβάλλεται να γίνουν και τονίζει ότι θα πρέπει να γίνουν έπειτα από διάλογο με τους περίοικους και σε συνεννόηση πάντα με αυτούς γιατί μονάχα με το ενδιαφέρον και την προσβασιμότητα στο άλσος, θα εξασφαλιστεί τόσο η προστασία του, όσο και ο σκοπός για τον οποίο έχει δημιουργηθεί.

Ως εδώ όλα καλά, ώσπου ξαφνικά στο Face book κάτω από την δημοσίευση της πρότασης, ήρθε το σχόλιο του δημοτικού συμβούλου της διοίκησης Παναγιώτη Κοϊτσίδη και κόντεψαν να πέσουν όλων εδώ στην Γαλήνη, τα μαλλιά μας.!!!
 

Panagiotis Koitsidis Δέσποινα συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σου να αναφερθείς στον εν λόγω θέμα. Είναι πολύ θετικό το ότι η κινητικότητά μας ενεργοποίησε τόσο άμεσα τα αντανακλαστικά σου. Στο πρόσωπό σου βλέπω έναν εν δυνάμει σύμμαχο για όλα αυτά που ήδη έχουμε δρομολογήσει, τόσο για το άλσος της Γαλήνης όσο και για πολλά άλλα θέματα του οικισμού της Γαλήνης και γενικότερα του Δήμου μας. Είμαι στη διάθεσή σου να σου παράσχω κάθε πληροφορία για το σχεδιασμό μας και το στρατηγικό μας σχέδιο. Προσβλέπω στο δημιουργικό σου πνεύμα και στη συνεργασία σου!!!

Για να πάρει αποστομωτική απάντηση από την Δέσποινα Αντωνιάδου, για την δήθεν κινητικότητα τους που μόνο στα όνειρα τους την βλέπουν. Μάλλον μπέρδεψε την Κοζάνη με την Λοζάνη.

Despoina Antoniadou Παναγιώτη, σ' ευχαριστώ για τη σύντομη ενημέρωση αναφορικά με τον οικισμό της Γαλήνης, θα ήθελα να σου επισημάνω όμως, πως το να είναι κάποιος ευαισθητοποιημένος σίγουρα δεν εξαρτάται από τις εκάστοτε δράσεις ή τυχόν πρωτοβουλίες ειδικότερα δε, όταν δεν έχουν καν ανακοινωθεί. Η αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα αδιαμφισβήτητα με ωθεί στο να θέλω το καλύτερο, πόσω μάλλον όταν ο οικισμός της Γαλήνης, που θα έπρεπε να είναι το στολίδι του Δήμου μας, καθώς τυγχάνει να είναι και η είσοδος του, χαίρει τέτοιας αδιαφορίας. Ελπίζω οι προτάσεις μας να αξιοποιηθούν θετικά στο σχεδιασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου