ΤΡΕΙΛΕΡ-ΔΙΚΟ ΜΟΥ

« Υπάρχει και η στροφή του «Τρελού», μην μας ξεχνάτε!!!!

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Του πήρε η κατηφόρα τους παρέσυρε κι ο "Τροχός"



Την ώρα που ένα νέο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε για μια ακόμη φορά αργά τα μεσάνυχτα της Τρίτης  στο Ωραιόκαστρο και στη γειτονιά μας, ακριβώς πάνω στην «στροφή του τρελού» Ο κατήφορος του δημοτικού συμβουλίου δεν λέει να σταματήσει.

"Αν θέλουμε να έχουμε πολιτικό πολιτισμό, θα πρέπει η διαφορετική άποψη να γίνεται σεβαστή με επιχειρήματα και όχι με ειρωνείες, ύβρεις, προπηλακισμούς και αφορισμούς.............. Η αντιπαράθεση με προσωπικές βολές, υπαινιγμούς και προσβολές ακόμα και αναφορικά με την επαγγελματική επάρκεια και ικανότητα των εμπλεκομένων, δεν συνεισφέρει στην ομαλή και δημοκρατική λειτουργία του συμβουλίου, αντίθετα την υπονομεύει και την ναρκοθετεί.......” επισήμανε πολύ σωστά σε άρθρο του που δημοσιεύθηκε στα τοπικά blog, με τίτλοΕΛΑΧΙΣΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ” στις 16.12.2015 ο Γρηγόρης Εδιρνέλης
Για όλους εμάς που κατοικούμε στο Ωραιοκάστρο αρκεί να δούμε και να ακούσουμε πολύ προσεκτικά το αναρτημένο video του http://www.otroxos.gr/ και τούς βαρείς χαρακτηρισμούς που ξεστομίστηκαν: στο Δημοτικό συμβούλιο και να καταλάβουμε ποιος ή ποιοι πραγματικά φταίνε...... Στην συνεχιζόμενη διοικητική ανικανότητα επίλυσης των μεγάλων προβλημάτων που ταλανίζουν τον τόπο μας σίγουρα δεν μπορεί να τους φταίει συνεχώς η ενημέρωση την οποία και προσήγαγαν στην αστυνομία.






Ο πολίτες του Ωραιοκάστρου υποθέτουν ότι οι αυθαίρετη προσαγωγή, σε βάρος του κ. Κελεσίδη φωτορεπόρτερ που βρίσκονταν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου έγινε γιατί η διοίκηση με κάθε τρόπο προσπαθεί την φίμωση των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων της ελευθερίας του τύπου και του δικαιώματος των πολιτών για ενημέρωση.
Δεδομένου ότι οι φωτορεπόρτερ με την παρουσία τους στην αίθουσα του Δ.Σ. έχουν πλήρη γνώση της πραγματικότητας, αφού η φύση του επαγγέλματός τους συνίσταται στην απεικόνιση της πραγματικότητας.

1 σχόλιο:

  1. και αυτο του δινει το δικαίωμα να διακοπτει;;;;;;;;;;;;;
    Αν θελει να κανει ερωτήσεις να περιμενει την ωρα του και να ζητησει τον λογο!!!!!!!!!! Απο ποτε απεκτησε μια καμερα και ενα μικροφωνο το δικαίωμα να κάνει οτι θέλει ΟΛΟΙ ΓΙΝΑΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΙ ΚΑΙ Χ"ΝΙΚΟΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΔΕΣ;;;;; ας κουνησουμε το κεφάλι μας μπας και ακουστει τι εχουμε μέσα σε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή