ΤΡΕΙΛΕΡ-ΔΙΚΟ ΜΟΥ

« Υπάρχει και η στροφή του «Τρελού», μην μας ξεχνάτε!!!!

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Στις Βασιλόπιτες πρώτοι……. Στη κακοκαιρία τελευταίοι;



Μια ελαφριά  χιονόπτωση έπεσε  στο Ωραιόκαστρο, αλλά η απαιτούμενη παρέμβαση του δήμου ήρθε πολύ καθυστερημένη, παρότι  τα ΜΜΕ μας ενημέρωναν  καθημερινά για την επικείμενη κακοκαιρία.   Το χιόνι,  που άρχισε να πέφτει  τις πρώτες πρωινές ώρες,  «έπιασε στον ύπνο» τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, τον υπεύθυνο για την Πολιτική προστασία καθώς  τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου. 

Λεωφορεία του ΟΑΣΘ γεμάτα επιβάτες ακινητοποιήθηκαν  με τους  εργαζομένους να  ψάχνουν  τρόπους να μεταβούν στις εργασίες τους.  Ο δήμαρχος ανέφερε ότι  η οδός Θεσσαλονίκης, που υπήρχε το μεγαλύτερο πρόβλημα, δεν ανήκει στον δήμο αλλά στην περιφέρεια, η περιφέρεια ....... λέει τα δικά της

Ο Παναγιώτης Κοιτσίδης από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αδειάζει τους υπεύθυνους  χωρίς όμως να τους κατονομάσει γράφοντας ότι : «Η σημερινή πρωινή εικόνα του Δήμου Ωραιοκάστρου, λόγω της ελαφράς χιονόπτωσης, ήταν το λιγότερο αποκαρδιωτική...
Υπάρχουν ευθύνες και πρέπει να αποδοθούν !!!
Ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από όλους τους συμπολίτες μου για την απίστευτη ταλαιπωρία που υπέστησαν!!!»

Την ίδια ώρα περίπου και ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου  με δελτίο τύπου αναφέρει: «Ζητώ συγνώμη από τους συμπολίτες μου για την πρωινή ταλαιπωρία που υπέστησαν λόγω των καιρικών συνθηκών. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη έως ότου η προκαταρκτική εξέταση, που διέταξα, δείξει τους υπευθύνους προκειμένου να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει.»

Πολλές συγνώμες έπεσαν ξαφνικά δεν νομίζετε;
Για τα παπαγαλάκια του δήμου (Mute) όμως όλα καλά, γι’ αυτό σιώπασαν και δεν έγραψαν τίποτα…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου