ΤΡΕΙΛΕΡ-ΔΙΚΟ ΜΟΥ

« Υπάρχει και η στροφή του «Τρελού», μην μας ξεχνάτε!!!!

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Δ.Α.Σ.ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ:ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ME ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ


 
Ανάμεικτα συναισθήματα χαράς, λύπης και συγκίνησης είχε η τελευταία μέρα του τουρνουά της Πορταριάς. Το καλύτερο ετήσιο Τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στην Πορταριά του Πηλίου από 27 έως και 30 Δεκεμβρίου 2015 για πέμπτη συνεχή χρονιά αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία ώστε οι αθλήτριες να εκμεταλλευτούν την διακοπή των πρωταθλημάτων τους και να αποκομίσουν περισσότερη  εμπειρία.
Οι  προπονητές  και οι παράγοντες των ομάδων μέσα σε ένα ζεστό εορταστικό περιβάλλον είχαν την  ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για το αγαπημένο τους  άθλημα. Αποτέλεσμα της ποιοτικής δουλειάς είναι ότι οι θέσεις των αθλητριών – ομάδων είχαν  υπερκαλυφθεί από νωρίς και φέτος. Οι μικρές αθλήτριες αποκτούν ξεχωριστές εμπειρίες με διπλούς αγώνες που δίνουν καθημερινά στο θερμαινόμενο γήπεδο της Πορταριάς στο οποίο μάλιστα έχει τοποθετηθεί καινούργιο παρκέ μαζί με ηλεκτρονικά ταμπλό. Πολλοί γονείς των αθλητριών είχαν έρθει και παρακολούθησαν τα παιγνίδια δίνοντας παλμό στην εξέδρα.
 
Στο τέλος δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια σε όλες τις συμμετέχουσες. Ευχάριστα νέα είχαμε από την διοργανωτική επιτροπή καθώς  ο κ. Παντελής Ταρνατόρος, ιδρυτής του Camp και πρόεδρος της  ΕΣΑΠ έδωσε δώρο μία συμμετοχή, για το ασυναγώνιστο καλοκαιρινό Volleyball Camp Portaria 2016. Μετά από κλήρωση τυχερή ήταν η αθλήτρια της ομάδας του Περσέα Περαίας Θεσσαλονίκης Μαρίνα Αντωνιάδου.
Β4 
Β2
Ακόμη, μία σημαντική έκπτωση θα έχουν στο καλοκαιρινό Camp  Portaria 2016 και όλες οι αθλήτριες οι οποίες συμμετείχαν στο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά 2015. Το μόνο δυσάρεστο νέο ήταν ο τραυματισμός της αθλήτριας του Άρη Εύας Βασιλείου με ελαφρύ  διάστρεμμα, στην οποία ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη επαναφορά στους αγωνιστικούς χώρους. Από τα Σωματεία που συμμετείχαν με μία ή δύο ομάδες ήταν: Άρης Θεσσαλονίκης, Ηρακλής Θεσσαλονίκης, Αργώ Βόλου, Α.Ο. Λαμίας, ΟΠΑΘ Περσέας, Ασκληπιός Τρικάλων, και Δ.Α.Σ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ. Οι αποστολές είχαν καταλύσει στο παραδοσιακό ξενοδοχείο  ΑΛΚΗΣΤΙΣ τηλ. 24280 99175-78 της μαγευτικής Πορταριάς, το οποίο παρείχε ειδικό διαιτολόγιο στις αθλήτριες.
Β1
Β3
Β5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου