ΤΡΕΙΛΕΡ-ΔΙΚΟ ΜΟΥ

« Υπάρχει και η στροφή του «Τρελού», μην μας ξεχνάτε!!!!

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Όταν οι κότες έχουν γεννητούρια, κακαρίζουν ..... νομίζοντας ότι έτσι θα παράγουν το έργο

Όταν οι κότες έχουν γεννητούρια, κακαρίζουν για να διαλαλήσουν τη χαρά της δημιουργίας τους, για το καινούριο αυγό που κατάφεραν να φέρουν στον κόσμο. Χαίρονται γιατί κατόρθωσαν να πιάσουν, το στόχο του ημερήσιου πρότζεκτ τους .
 
Αντίθετα όμως με τα παραπάνω, αλλού γίνεται ο ντόρος κι ο θόρυβος (κακάρισμα) κι αλλού άδικα αναμένουμε να γίνει το σημαντικό γεγονός (αυγό).

Κάποιοι δυστυχώς για εμάς, είναι αμέτοχοι στο τομέα του δήμου που τους ανατέθηκε, και αντί να ασχολούνται με επουσιώδη θέματα του τομέα αυτού, προκειμένου να παράγουν το ελάχιστο έργο, κάνουν την τρίχα τριχιά, δεν δέχονται καμία κριτική από τα μέσα ενημέρωσης και όταν την δεχτούν βλέπουν υποκινητές και φαντάσματα γιαυτό και κακαρίζουν μέσω των δελτίων τύπων, κάνοντας ντόρο με ανακοινώσεις στο face book, νομίζοντας ότι έτσι θα παράγουν το έργο που αδυνατούν να παράγουν.

Παρ' όλα αυτά οφείλω να ομολογήσω ότι η παρουσία και συμμετοχή του συγκεκριμένου προσώπου στο face book έχει μεγαλύτερη επιτυχία από το έργο που έχει παρουσιάσει στο τομέα ευθύνης της ή του έως τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου