ΤΡΕΙΛΕΡ-ΔΙΚΟ ΜΟΥ

« Υπάρχει και η στροφή του «Τρελού», μην μας ξεχνάτε!!!!

Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

«ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ»


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙΒΟΥΛΗ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ | ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Πολυτεχνείου 27-29, 546 25 Θεσσαλονίκη
τηλ.:2310.545.503, 2310.545.509, fax: 2310.545.669
Βουλής 4, 105 62 Αθήνα
Τηλ.: 210.332.51.24 fax: 210.370.6011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αυστηρή παρέμβαση κατά της προηγούμενης κυβέρνησης, έκανε στη συζήτηση της ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, κατά την ενημέρωση των μελών της, σύμφωνα με το άρθρο 36 παρ. 5 του Κανονισμού της Βουλής, από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελο Αποστόλου, με θέμα: «Ανακτήσεις-Συμφωνίες», ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ Γιώργος Λαζαρίδης.
 
Σαν απάντησή του σε προηγούμενες τοποθετήσεις βουλευτών της μειοψηφίας, ανέφερε πως, δυστυχώς, παρατηρείται μεγάλη ροή μετακύλισης προβλημάτων από το παρελθόν και ότι είναι η τύχη αυτής της κυβέρνησης να διορθώνει τις «αμαρτίες του παρελθόντος».
Αναρωτήθηκε, πώς οι εκπρόσωποι της προηγούμενης συγκυβέρνησης χωρίς ντροπή, συνεχίζουν να «κουνούν το δάχτυλο», σε μια κυβέρνηση που σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα καλείται να διορθώσει τα αδιόρθωτα. «…Χωρίς να φέρνουν προτάσεις και να απολογηθούν για τα δικά τους λάθη, επιδίδονται μόνο σε στείρα κριτική…», δήλωσε ο βουλευτής, υποδεικνύοντας την παγιωθείσα, πλέον, τακτική του αποπροσανατολισμού της κοινωνίας, που η αντιπολίτευση έχει υιοθετήσει.
 
Σε παρέμβαση, δε, βουλευτή της αντιπολίτευσης εκτός μικροφώνου, σε μη σχετικό θέμα με τις εργασίες της επιτροπής, ότι Ευρωπαίοι εκπρόσωποι υποστήριξαν την πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης, ο Γ. Λαζαρίδης, ανταπάντησε πως θα έπρεπε να αποδεικνύονται εγγράφως «οι όποιοι ισχυρισμοί», ειδάλλως οι όποιες δηλώσεις γίνονται για την δημιουργία εντυπώσεων και μόνο.
Ακόμη, παρατήρησε τη δημιουργία ενός, νέου, κλίματος αλληλοκατηγοριών, για τις ευθύνες της καταστροφικής περιόδου, μεταξύ των βουλευτών της αντιπολίτευσης, τονίζοντας πως τα λεγόμενά τους, τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα.
Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛΛ έκλεισε λέγοντας ότι θα ληφθεί μέριμνα, για τις απρόσμενες ανάγκες που δημιουργούνται, καθώς η κυβέρνηση κινείται με προσοχή και νηφαλιότητα και επιλύει τα όποια προβλήματα προκύπτουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου