ΤΡΕΙΛΕΡ-ΔΙΚΟ ΜΟΥ

« Υπάρχει και η στροφή του «Τρελού», μην μας ξεχνάτε!!!!

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Περιβαλλοντικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου, διοργανώνει πεζοπορία με τίτλο « Περπατώ και γνωρίζω – Δάσος Ωραιοκάστρου και Ποδηλατικές Διαδρομές»



ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΟΣ
Ο Περιβαλλοντικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου, διοργανώνει πεζοπορία με τίτλο « Περπατώ και γνωρίζω – Δάσος Ωραιοκάστρου και Ποδηλατικές Διαδρομές», για την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 11:00. Η διαδρομή ξεκινά από τη διασταύρωση των οδών Υψηλάντου με Επταλόφου, στο Ωραιόκαστρο και διέρχεται από τον Oρεινό Όγκο Ωραιοκάστρου – το Ρέμα Αηδονιών – Διαδρομές ορεινής ποδηλασίας – Οροπέδιο Ομαλού/Παρχάρι και επιστροφή στο σημείο εκκίνησης.
Οι πεζοπορίες αυτές εκτός της άσκησης, έχουν τον χαρακτήρα της γνωριμίας της ιστορίας της κάθε περιοχής δηλ. «Περπατώ και γνωρίζω τον τόπο μου» αλλά και τον χαρακτήρα της επικοινωνίας – γνωριμίας μεταξύ των συμπολιτών μας δηλ. «Περπατώντας γνωρίζω τον συνάνθρωπο μου και θέματα γενικού ενδιαφέροντος».
 
Έτσι σε αυτήν την πεζοπορία μέλη και φίλοι του συλλόγου θα μιλήσουν για το Ωραιόκαστρο και θα επισκεφτούμε το Ρέμα των Αηδονιών και το Οροπέδιο του Ομαλού/Παρχάρι. Θα περπατήσουμε μερικές ποδηλατικές διαδρομές ορεινής ποδηλασίας και θα γνωρίσουμε μερικούς ποδηλάτες του δραστήριου ποδηλατικού συλλόγου Ωραιοκάστρου, οι οποίοι θα μας μιλήσουν για τις δράστηριότητες τους και ίσως τους δούμε εν δράσει. Τέλος αφού ευχαριστήσουμε για την ενημέρωση τον ποδηλατικό σύλλογο Ωραιοκάστρου, θα επιστρέψουμε στο Ωραιόκαστρο και στο σημείο εκκίνησης.
 
Ο Σύλλογος αποτελεί μόνο τη βάση επικοινωνίας και συντονισμού των περιπάτων και παρέχει τις ενημερώσεις. Ο κάθε συμμετέχων έχει την απόλυτη ατομική και προσωπική ευθύνη της συμμετοχής του, ιδιαίτερα από διερχόμενα οχήματα. Δεν εξαιρεί κανένα άνθρωπο οποιασδήποτε ηλικίας και προέλευσης και δεν δημιουργεί καμία απολύτως δέσμευση και υποχρέωση, πέρα της καλής διάθεσης για την ισότιμη συμμετοχή. Ο σύλλογος είναι ανοικτός για κάθε νέα πρόταση προορισμού – αντικειμένου ενημέρωσης και θα εκτιμούσε ιδιαίτερα την οποιαδήποτε προσφορά – ιδέα – διάθεση ενημέρωσης από κάθε ενεργό πολίτη που θα ήθελε να μοιραστεί τις γνώσεις και εμπειρίες του.
H διαδρομή που θα ακολουθήσουμε είναι κυκλική μήκους περίπου 5,3 χλμ και ο χρόνος της πεζοπορίας μαζί με τις ενημερώσεις, γύρω στις 2 ώρες. Οι περιπατητές θα κινηθούν με δικά τους μεταφορικά μέσα μέχρι το σημείο συνάντησης. Σχετικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον χάρτη της περιοχής (πατώντας CTRL και κλίκ) στον παρακάτω σύνδεσμο.
https://goo.gl/maps/m1Siy7EegFT2
 
Επισημαίνεται ότι σε μέρος της διαδρομής και εντός των ποδηλατικών διαδρομών ορεινής ποδηλασίας απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από διερχόμενους ποδηλάτες.
Το ραντεβού για όποιον επιθυμεί (μέλος ή όχι) είναι για την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ στο χώρο του τριγωνικού χώρου στάθμευσης της διασταύρωσης των οδών Υψηλάντου με Επταλόφου, στο Ωραιόκαστρο και φαίνεται στον συνημμένο χάρτη. https://goo.gl/maps/VTKJBHHf3tK2 (πατήστε CTRL και κλίκ)
 
Καλούμε όλους εκείνους που θέλουν να περπατήσουν αλλά και να επικοινωνήσουν – γνωρίσουν τον τόπο που ζουν σε όλες τις διαστάσεις του, να έρθουν να περπατήσουν μαζί μας…
 
Για οποιαδήποτε πληροφορία – θέμα:
https://sites.google.com/site/periballontikosoreokastrou
https://www.facebook.com/perivallontikosoraio?fref=ts
e-mail: peri.pol.oreokastro@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου