ΤΡΕΙΛΕΡ-ΔΙΚΟ ΜΟΥ

« Υπάρχει και η στροφή του «Τρελού», μην μας ξεχνάτε!!!!

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Τοποθετήσεις καφενείου τύπου: (Real) Ο πραγματικός και (False) ο ψεύτικος




 Με τρελαίνουν  ώρες - ώρες οι «καφενειακού» τύπου τοποθετήσεις και δεν αναφέρομαι στον  αρχηγό της αντιπολίτευσης αλλά στον «τύπο» που θέλει να το παίξει δημοσιογράφος, γνωστός στην τοπική κοινωνία και  ως «μεταφορέας» η «αντιγραφέας» ειδήσεων στο site του. Κλεισμένος μέσα στο γραφείο του, χωρίς καμία επαφή με το περιβάλλον και την πραγματικότητα που ζούμε όλοι εμείς, αυτές είναι οι μόνες ειδήσεις που μας σερβίρει καθημερινά. Όσο για τα τεκτενόμενα στο δήμο, για εκεί, όλα είναι μέλι γάλα. Θέλει όλα να μας τα παρουσιάσει ότι λειτουργούν ρολόι, παρόλο που τίποτα δεν γίνεται κι ο τόπος μας βιώνει την εγκατάλειψη.


Το τελευταίο καιρό μάλιστα «ο συνταξιούχος» ενοχλείται και από  εμάς τους τοπικούς δημοσιογράφους, γιατί γράφουμε αυτό που βλέπουμε, γιατί αυτό είναι το καθήκον μας,  να γράφουμε την αλήθεια. Ο συγκεκριμένος κύριος, όποιος  κι αν είναι ο ρόλος του στο δήμο, κάνει τα μέγιστα για να αποκρύψει την αλήθεια και έχει βάλει στο στόχαστρο τον αρχηγό της αντιπολίτευσης προσπαθώντας μάταια για την αποδόμησή του .


Δεν είναι τυχαίο ότι  υπάρχουν και πολλά παράπονα ακόμη, από δημοτικούς συμβούλους και αντιδημάρχους για το ρόλο που επιδιώκει να παίξει στην παράταξη.


Κάποτε επιτέλους θα πρέπει να σταματήσει να διασύρει με τον τρόπο που το σχολιάζει, .... τόσο τον θεσμό  όσο και τον ίδιο τον αρχηγό της Αντιπολίτευσης καθώς και τους τοπικούς δημοσιογράφους.
Γιατί όταν κάτι είναι μαύρο..... ότι και να κάνεις κύριε συνταξιούχε, δεν γίνεται άσπρο. Όταν το νερό είναι ακατάλληλο και δεν πίνετε ότι και να λέμε εμείς και εσύ…… είναι ακατάλληλο και αυτό με τίποτα δεν αλλάζει...... Όταν η διοίκηση είναι ανίκανη και δεν θέλει να αποχωριστεί την μετριότητα και την ανυπαρξία της, εσύ με επίχρισμα ωραίων λόγων δεν πρόκειται να αλλάξεις  την εικόνα της, ότι  και να γράφεις, όσες προσπάθειες και  να καταβάλλεις για την υπεράσπιση της.

Σου γνωρίζουμε δε, ότι  ούτε στην πολιτική ούτε στην δημοσιογραφία υπάρχει θέση  για τους «λασπολόγους και για τους συκοφάντες».

Καληνύχτα «κ. false».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου