ΤΡΕΙΛΕΡ-ΔΙΚΟ ΜΟΥ

« Υπάρχει και η στροφή του «Τρελού», μην μας ξεχνάτε!!!!

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Δ.Α.Σ.Ω ΒΟΛΕΪ : Στα πλαίσια της έναρξης της αγωνιστικής χρονιάς 2018-19 θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους τους αθλητές του συλλόγου μας καλή αθλητική χρονιά.


Στα πλαίσια της έναρξης της αγωνιστικής χρονιάς 2018-19 θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους τους αθλητές του συλλόγου μας καλή αθλητική χρονιά. 
            Ο Σύλλογος μας όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιείται στο χώρο του αθλητισμού δημιουργεί και εξελίσσει ικανούς αθλητές. Αθλητές που ξέρουν τις αξίες του ευ αγωνίζεσθε, του σεβασμού απέναντι στους συναθλητές και τους αντιπάλους τους και την σημασία της προσπάθειας και της συμμετοχής.
            Ο Σύλλογος μας στα χρόνια αυτά κέρδισε σημαντικές διακρίσεις με αποκορύφωμα την ανακήρυξη της ομάδας βόλεϊ γυναικών, πρωταθλήτριας και άνοδο της στην Α1 Εθνική. 
            Ο ΔΑΣΩ είναι πάντα πρόθυμος να συνεργάζεται και να βοηθάει άλλους αθλητικούς συλλόγους, έτσι και φέτος ανακοινώνει τις παρακάτω παραχωρήσεις αθλητριών για την αγωνιστική χρονιά 2018-19.
           
Στον Α.Σ. Ωραιοκάστρου με υποσχετική ενός έτους τις αθλήτριες Μαρία Μ. στην ομάδα των κορασίδων  και Βασιλεία Μ. στην ομάδα γυναικών του Α.Σ. Ωραιοκάστρου ως κεντρική ενώ με συγκατάθεση τις αθλήτριες Ιωάννα Τ., Στέλλα Τ. και Ελεάνα Τ.  ώστε να χρησιμοποιηθούν στην ομάδα των κορασίδων και νεανίδων  του Α.Σ. Ωραιοκάστρου  .
            Στον Μ.Α.Π.Ο. Κεραυνό Ωραιοκάστρου με αποδέσμευση τις αθλήτριες Νίνα Μ.  και Μαρία Κ. ώστε να χρησιμοποιηθούν στην ομάδα των κορασίδων του Κεραυνού Ωραιοκάστρου.
            Στην Χ.Α.Ν.Θ. με συγκατάθεση την Αλεξάνδρα
            Στον Ε.Ο. Σταυρούπολης  την Αμαλία Σ.
            Στον Γ.Σ. Πανιώνιο με υποσχετική ενός έτους την Δήμητρα Π.
            Στις παραπάνω αθλήτριες που μεγάλωσαν και γαλουχήθηκαν στους κόλπους του Συλλόγου μας, ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά στην καινούρια τους ομάδα.  
            Ο ΔΑΣΩ ‘όπως απέδειξε δημιουργεί αθλητές υψηλού επιπέδου και θα συνεχίσει να το κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου