ΤΡΕΙΛΕΡ-ΔΙΚΟ ΜΟΥ

« Υπάρχει και η στροφή του «Τρελού», μην μας ξεχνάτε!!!!

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Πεντάλοφος & Γαλήνη Ωραιοκάστρου: Πρόταση αδελφοποίησης για την εγκατάληψη τους απο την διοίκηση του Δήμου





 Πεντάλοφος για γέλια και για κλάματα
Με περισσό θράσος αντέδρασε ο δήμαρχος, μετά τη δημοσιοποίηση της ομόφωνης απόφασης του τοπικού συμβουλίου  για αδιαφορία του Δήμου προς τον Πεντάλοφο.

Τρία ήταν τα θέματα που έθεσε το Τοπικό συμβούλιο Πενταλόφου, (Πρόεδρος Τερζής Χρήστος,  Βελώνης Γεώργιος, Μασώνης Ιορδάνης, Καρκάρης Στέλιος  και Κίτσιος Ιορδάνης ) με έγγραφό του προς τη διοίκηση του δήμου και για τα οποία αυτή δεν έκανε τίποτα. 
Σημειωτέων η σχετική απόφαση, πάρθηκε ομόφωνα από   τα μέλη του τοπικού συμβουλίου,  δείχνοντας  ότι πάνω από όλα βάζουν το καλό του χωριού  και όχι της παράταξης τους.
1.   Έγγραφη διαβεβαίωση για την καταλληλόλητα του νερού.
2.   Για  την κατασκευή νέων θέσεων ταφής στα νεκροταφεία, αφού έμεινε μόνο μια θέση  και
3.   Για  τον καθαρισμό της  διάβασης και την κύρια γέφυρα του Γαλλικού, καθώς και το ίδιο για τους αγροτικούς δρόμους που είναι απαραίτητοι για τις εργασίες των αγροτών και των κτηνοτρόφων.

Το έγγραφο αυτό ενόχλησε την διοίκηση του δήμου γι’ αυτό και αντέδρασε με απάντησή της άμεσα. Αν αντιδρούσε έτσι και για όλα τα λιμνάζοντα θέματα που απασχολούνε τον Πεντάλοφο εδώ και καιρό, όλοι εκεί κάτω θα ήταν ευτυχισμένοι. Αλλά ποιος έχασε το ενδιαφέρον για το Πεντάλοφο για να το βρει η διοίκηση του δήμου.
Ίσως όταν πλησιάσουν οι επόμενες δημοτικές εκλογές, ίσως τότε να γίνει κάτι;

Στο έγγραφο αυτό   απάντησε ο δήμαρχος. Οι κάτοικοι στον Πεντάλοφο διάβασαν στα τοπικά blog το σχετικό δελτίο τύπου της απάντησης  και αναφώνησαν «Μας πήρανε τα σώβρακα...... ζητάνε και τα ρέστα»

Ο δήμαρχος απάντησε ότι:  «για  το 1ο θέμα αρμόδια υπηρεσία του δήμου είναι η ΔΕΥΑΩ και σε αυτήν θα πρέπει να απευθύνετε το ερώτημα»   .!!!!!
Κατά τα άλλα στην απάντηση  σας παροτρύνετε τους τοπικούς συμβούλους  να:  …… «σας εφιστώ την προσοχή, ώστε την επόμενη φορά να επικοινωνήσετε μαζί μου προκειμένου να ενημερωθείτε».
 Δήμαρχε, τι να ενημερωθούν οι κύριοι σύμβουλοι; Αφού δεν μπορείτε να τους ενημερώσετε εσείς,  και τους παραπέμπεται στη ΔΕΥΑΩ;

Για τη διάβαση του Γαλλικού ποταμού γράφετε ότι:……  είχαμε ήδη προβεί στις απαραίτητες εργασίες αποκατάστασής της…….  και τις οποίες τις αναφέρετε στο έγγραφό σας.

Για ποιες ενέργειες και πράσινα άλογα ενημερώνετε τους κατοίκους του Πενταλόφου;  Για ποια στείρα αντιπολίτευση και λάθος αξιολόγηση δεδομένων παραμυθιάζεται τον κόσμο του Πενταλόφου; Για ποια αποκατάσταση  της αλήθειας τους λέτε;

 Η Διάβαση εδώ και μήνες είναι ανοικτή;  ΟΧΙ

Μπορεί να περάσει κάποιος στην απέναντι πλευρά του ποταμού;  ΟΧΙ ΟΧΙ  και ξανά ΟΧΙ

Για το 2ο και 3ο θέμα λέτε ότι εκπλήσσεστε …….  γιατί τα μέλη του συμβουλίου  δεν γνωρίζουν ότι:…………..
Μάλλον εσείς είστε ανημέρωτος κύριε δήμαρχε γιατί  οι απόντες από τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής Πενταλόφου,  δεν φρόντισαν να σας ενημερώσουν σωστά.

Γράφετε ότι έχουν ήδη κατασκευαστεί 8 νέες θέσεις τάφων στα κοιμητήρια,  αλλά αγνοείτε ότι οι επτά θέσεις εδώ και καιρό έχουν καταληφθεί και ότι έχει απομείνει μόνο μία θέση.

Απαντάτε ότι:......  είναι σε εξέλιξη η κατασκευή άλλων 40 θέσεων (υπάρχει σχετική τεχνική μελέτη).    Αλλά αυτή η εξέλιξη εδώ και μήνες δεν λέτε πότε θα ‘ρθει για τον Πεντάλοφο.  Μήπως  την Δευτέρα παρουσία που δεν θα χρειάζονται ταφώνες;

Και από πάνω ζητάτε να αποκατασταθεί η αλήθεια; Ποια αλήθεια, αυτή που βολεύει μόνον  εσάς;

Η μόνη αλήθεια είναι μία, ο Πεντάλοφος έχει εγκαταλειφθεί στην μοίρα του, γι’ αυτό και  σκεφτόμαστε να τους προτείνουμε να γίνει αδελφοποίηση με την Γαλήνη του Ωραιοκάστρου, αφού και αυτή είναι στο έλεος της εγκατάλειψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου