ΤΡΕΙΛΕΡ-ΔΙΚΟ ΜΟΥ

« Υπάρχει και η στροφή του «Τρελού», μην μας ξεχνάτε!!!!

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Πρωταπριλιά... κι όμως δεν είναι ψέμα.


οι SPECTRES (Bristol, UK), από τις πιο ανερχόμενες white-noise μπάντες παγκοσμίως για πρώτη φορά στη  Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 1 Απριλίου.

opening act: NEEDSPACE (από Δράμα)

Είσοδος ελέυθερη
Gig starts after 22.00 

Οι Spectres, περιγράφοντας τον ήχο τους παραδέχονται απλά «We are loud». Παθιάζονται με τις ιστορίες φαντασμάτων, και την ‘πολύπλευρη’ DIY ηθική, δημιουργούν το δικό τους label (Howling Owl). Η σύνθεση του ήχου τους από συνήθη υλικά : fuzzed up reverb, feedback, δύστροπο distortion, steadfast rhythms και κάτω από όλη αυτή την ναρκισσιστική οργή μελωδικές αχτίδες που θυμίζουν τους Jesus & Mary Chain στο απόγειό τους. Εξάλλου επιρροές είχαν από τους καλύτερους: τον πρώτο δίσκο των My Bloody Valentine, Sonic Youth την περίοδο του ‘Sister’, Swervedriver, A Place to Bury Strangers, Royal Trux. Και το εντυπωσιακό είναι ότι παρόλο που είναι εμφανείς οι επιρροές αυτές, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν τη δική τους μουσική ταυτότητα, η οποία προκαλεί το ενδιαφέρον της μουσικής κοινότητας και τελικά υπογράφουν με ένα από τα πλέον αξιόπιστα για το γούστο τους label την Sonic Cathedral, απ'όπου, κυκλοφορεί το ντεμπούτο άλμπουμ τους, ‘Dying’.
www.facebook.com/wearespectres
www.wearespectres.com/

Οι needspace είναι ένα ανεξάρτητο σχήμα από τη Δράμα με ιδιόρρυθμες συνθέσεις και επιρροές από διαφορετικές πτυχές της μουσικής
www.facebook.com/needspacemusic

Πού
Rover Barχάρτης
Πότε
01-04-2015 έως και  01-04-2015
Ώρα
22.00
Τιμή Εισόδου
Είσοδος Δωρεάν. Πληρώνετε ό,τι καταναλώσετε  

περισσότερα :http://www.ipolistonkosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου