ΤΡΕΙΛΕΡ-ΔΙΚΟ ΜΟΥ

« Υπάρχει και η στροφή του «Τρελού», μην μας ξεχνάτε!!!!

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ :ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ



Ι. Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
trapeza trofimwn logo 
Συμπληρώνονται φέτος οχτώ χρόνια λειτουργίας της Τράπεζας Τροφίμων της Ενορίας μας. Λίγα χρόνια πριν ξεσπάσει η κρίση, η Παναγία μας η Πορταΐτισσα, η προστάτιδα της Ενορίας και του Δήμου μας, ήταν Εκείνη που μας ώθησε σε αυτό το εγχείρημα διότι γνώριζε τι ερχόταν. Σήμερα, 8 χρόνια μετά, οι ακούραστες διακόνισσες-κυρίες που διακονούν αυτόν τον τομέα και μαζί με αυτές όλοι μας, συνεχίζουμε αυτή την δύσκολη και πολλές φορἐς αιματηρή διακονία. Σήμερα, που οι ανάγκες πολλαπλασιάστηκαν και ο πόνος της ανέχειας χτυπά καθημερινά την πόρτα συνανθρώπων μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ να στηρίζουμε τέτοιες δράσεις, οργανωμένες και συγκροτημένες.
 
Αυτά τα 8 χρόνια η Ενορία μας, αξιοποιώντας τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, διέθεσε πολλούς τόνους τροφίμων και τεράστιο ποσό χρημάτων για προμήθειες ανακουφίζοντας εκατοντάδες συνανθρώπων μας. Δε λύσαμε το πρόβλημα, μα είμαστε σίγουροι ότι καταβάλαμε -και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε- το μέγιστο των προσπαθειών μας, με τα δεδομένα που έχουμε για να εργαστούμε. Η Ενορία μας στέκεται με ευγνωμοσύνη προς όλους όσους νοιάζονται και στηρίζουν την προσπάθειά μας.
 
Φέτος το Πάσχα ας προσπαθήσουμε να κάνουμε και πάλι το θαύμα της Αγάπης που θα δώσει ελπίδα στον ανώνυμο-επώνυμο πλησίον.
 
ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ (κρέας, γαλακτοκομικά, είδη κατάψυξης και ψυγείου, καθώς και ζυμαρικά, λάδι κ.α.) ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 8-12 & 5-7.
 
Καλό Πάσχα & καλή Ανάσταση σε όλους. Η Παναγία μας να σας σκεπάζει με τη Χάρη Της.
Συνεχίζουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου