ΤΡΕΙΛΕΡ-ΔΙΚΟ ΜΟΥ

« Υπάρχει και η στροφή του «Τρελού», μην μας ξεχνάτε!!!!

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Κάτω από πλήρη μυστικότητα η κοπή βασιλόπιτας της παράταξης "Πολιτεία με Όραμα"


???????????????????????????????
Με αρκετές ημέρες καθυστέρηση χωρίς να αναφερθεί που και πότε, ανακοινώθηκε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης η πραγματοποίηση της κοπής βασιλόπιτας της παράταξης "Πολιτεία με Όραμα"
Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Ωραιόκαστρου σε κλειστό κύκλο, μόνο με συγγενείς και φίλους χωρίς ΜΜΕ και παπαράτσι…......., στους οποίους με καθυστέρηση ημερών τούς εστάλη δελτίο τύπου.
Ο Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης Αστέριος Γαβότσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση, αφού καλωσόρισε όλα τα μέλη της παράταξης, “τόνισε ότι μέσα από ένα κοινό νικηφόρο αγώνα που δόθηκε από όλους μας, δημιουργήθηκαν σχέσεις ζωής, φιλίας, οικογένειας και αυτές οι σχέσεις δεν πρέπει να χαθούν”.
Πως να χαθούν άλλωστε από την στιγμή που όλα αυτά έγιναν μεταξύ τους, τα είπαν μεταξύ τους, τα άκουσαν, μεταξύ τους, χειροκροτήθηκαν μεταξύ τους.
Στη συμπλήρωση του 6μήνου στο τιμόνι της διοίκησης τα ΜΜΕ άσκησαν έντονη κριτική στον δήμαρχο, και σε άλλα στελέχη της διοίκησης για πολλούς λάθος χειρισμούς.
Το απέκρυψαν μάλλον επειδή φοβούνται την κριτική και τη δημοσιογραφική σύγκρουση, γιατί φοβούνται για τους εαυτούς τους. Έτσι όμως δεν γίνεται να πορευθεί μια παράταξη. Από τα ΜΜΕ περιμένει ο κόσμος να ασκήσουν κριτική και να ελέγχουν την εξουσία. Όχι να είναι μαζί της και να πορεύονται παρεΐτσα!
Αυτή είναι η πραγματικότητα και ο τόπος θα συνεχίσει την κατηφόρα, όσο δεν αλλάζει η νοοτροπία των στελεχών κυρίως που συμβουλεύουν μια παράταξη που από πολύ νωρίς παραπαίει.
Για το πρόβλημα που ταλανίζει χρόνια τώρα την περιοχή μας η ανακοίνωση λέει “Για το Ωραιόκαστρο ολοκληρώθηκε η μελέτη για να δοθεί επιτέλους λύση στην επικίνδυνη στροφή της Γαλήνης και παραδόθηκε στην περιφέρεια για χρηματοδότηση”.
Απο εμάς απομένει να δούμε, σε πόσα χρόνια θα δοθεί αυτή η λύση. Σε πέντε, σε δέκα, σε δεκαπέντε η σε πενήντα χρόνια; Από θα... θα.... θα.... έχουμε χορτάσει!!!
Τι να λέμε τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου