ΤΡΕΙΛΕΡ-ΔΙΚΟ ΜΟΥ

« Υπάρχει και η στροφή του «Τρελού», μην μας ξεχνάτε!!!!

Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015

ΟΙ ROBOACTIVATORS OF OREOKASTRO ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΤΟΥ FIRSTLEGOLEAGUEΟΙ ROBOACTIVATORS OF OREOKASTRO ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΤΟΥ FIRSTLEGOLEAGUE


Ι. Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
robot 
 logo 2
 
Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Η ομάδα ρομποτικής της Ενορίας μας, οι Roboactivators of Oreokastro, είναι έτοιμη! Τα δέκα υπέροχα παιδιά μας, μέλη της ομάδας, θα έρθουν αντιμέτωπα με περισσότερες από πενήντα ομάδες από όλη την Ελλάδα σε ένα διαγωνισμό πρωτοτυπίας, φαντασίας, δημιουργικότητας, καινοτόμων ιδεών αλλά κυρίως σε ένα διαγωνισμό που προάγει αξίες και ιδανικά όπως αυτά της ομαδικότητας, του σεβασμού και του δημιουργικού συναγωνισμού. Πρόκειται για ένα project που έφερε στην Ελλάδα ο εκπαιδευτικός οργανισμός EDUAct και υλοποιείται από την FirstLegoLeague Greece, το Ελληνικό τμήμα του παγκόσμιου οργανισμού καινοτομίας και εκπαιδευτικής ρομποτικής FisrtLegoLeague (FLL).
shirt_core_values 
Η Ενορία μας συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στο διαγωνισμό και οι βούλησή μας είναι να συμμετέχουμε σε κάθε διαγωνισμό αλλά και να αναπτύξουμε αυτό το πρόγραμμα προσελκύοντας κι άλλα παιδιά του Δήμου μας, στα οποία θα δοθεί η ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τη δημιουργική πλευρά της τεχνολογίας, να αναπτύξουν τα τυχόν ταλέντα που έχουν σχετικά με αυτή, να καταθέσουν και να υλοποιήσουν τις καινοτόμες ιδέες τους αλλά κυρίως να καλλιεργήσουν αξίες και αρχές σημαντικές για την ψυχοσωματική τους ανάπτυξη.
fllgrlogo
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Μαρτίου στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας «ΝΟΗΣΙΣ» και χαίρει της στήριξης πολλών φορέων, μεταξύ άλλων και της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και προσωπικά του Μητροπολίτου μας κ. Βαρνάβα.
Υποστηρικτές της ομάδας μας είναι το διαδικτυακό κανάλι της πόλης μας TechWithCoffee και η εταιρεία συστημάτων συναγερμού, οπτικοακουστικών συστημάτων και συστημάτων τεχνολογίας του κ. Στράτου Λεπιδά, ACTIVEsec.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, εκτός από τα παιδιά της ομάδας, και τους γονείς τους για την υποστήριξη.
Θερμές ευχαριστίες στον προπονητή της ομάδας, κ. Πέτρο Παπαγεωργίου, ηλεκτρολόγο-μηχανολόγο και τον βοηθό κ. Γιώργο Ζαχαρίδη, ειδικό πληροφορικής, για την υποστήριξη, τον κόπο και τον πολύτιμο χρόνο που κατέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια.
Περισσότερα για ομάδα μας μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του facebook, στη διεύθυνση facebook.com/roboactivatorsoforeokastro?ref=hl και στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού firstlegoleague.gr.
 
Για όσους θελήσουν να παρακολουθήσουν το διαγωνισμό θα υπάρχει δυνατότητα να το πράξουν μέσω live streaming, μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου