ΤΡΕΙΛΕΡ-ΔΙΚΟ ΜΟΥ

« Υπάρχει και η στροφή του «Τρελού», μην μας ξεχνάτε!!!!

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΛΗΞΗ ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΣΥΝΑΞΕΩΝ ΕΝΟΡΙΑΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ


Ι. Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
λ2
Το Σάββατο 16 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε η λήξη των Νεανικών Συνάξεων της Ενορίας μας. Στο όμορφο και καταπράσινο πάρκο «Καλόγερος» του Δήμου μας, η Ενορία διοργάνωσε ένα πρωτότυπο BBQ πάρτι για τα παιδιά αλλά και τους γονείς. Περισσότερα από ενενήντα παιδιά και περίπου σαράντα γονείς έδωσαν το παρόν. Οι συνεργάτες της Ενορίας μας και υπεύθυνοι των Νεανικών μας Συνάξεων, όλοι τους έμπειροι εκπαιδευτικοί, θεολόγοι και παιδαγωγοί, φρόντισαν ένα πλούσιο πρόγραμμα απασχόλησης για τα παιδιά μας, τα οποία χάρηκαν τη φύση με ομαδικά παιχνίδια και μουσική. Οι γονείς, δε, είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να ανταλλάξουν απόψεις μεταξύ τους αλλά και με τον π. Νικόλαο Μοναστηρίδη, γενικό υπεύθυνο των Νεανικών Συνάξεων. Πλούσια εδέσματα προσφέρθηκαν σε όλους όπως καφές, πίτες, σουβλάκια, σουτζουκάκια, αναψυκτικά, παιδικά-βιολογικά γιαουρτάκια, γλυκά αλλά και παγωτό. Η μεγάλη έκπληξη της ημέρας ήταν η παρουσία της βραβευμένης με ελληνικά και διεθνή βραβεία συγγραφέως παιδικών βιβλίων, κ. Βασιλικής Νευροκοπλή, η οποία με το δικό της μοναδικό τρόπο μάγεψε τα παιδιά με την γλαφυρότατη αφήγησή της του τελευταίου, πολυβραβευμένου, παιδικού βιβλίου «Ο Καλλίστρατος και η πολιτεία των αηδονιών». 
Στο τέλος η κ. Νευροκοπλή υπέγραψε βιβλία, τα οποία είχαν ήδη προμηθευθεί με ενθουσιασμό γονείς και παιδιά, χαρίζοντας απλόχερα την καλή της κουβέντα και το χαμόγελό σε όλους. Αργά το μεσημέρι η όμορφη, μεγάλη παρέα διαλύθηκε, δώσαμε όμως όλοι την υπόσχεση της αντάμωσης τον προσεχή Οκτώβριο σε μια νέα, δημιουργική περίοδο.
 
λ3 
 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά:
Το ΑΛΣΟΣ Catering και τον κ. Γιάννη Συμεωνίδη για την προσφορά όλων των εδεσμάτων κρέατος, των νερών και αναψυκτικών καθώς και για τον εξοπλισμό του χώρου με τραπεζοκαθίσματα για την άνεση των συμμετεχόντων.
Την εταιρεία απολυμάνσεων-απεντομώσεων Pest Aid και των γεωπόνο κ. Ευάγγελο Σιώμο, ο οποίος φρόντισε να ρίξει περιμετρικά του πάρκου ειδικό, βιολογικό σκεύασμα, μη βλαπτικό για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, με σκοπό την απώθηση φιδιών και λοιπών ερπετών, προς ασφάλεια των παιδιών και όχι μόνο.
Την Αντιδημαρχία Καθαριότητας του Δήμου μας για τον ευπρεπισμό του πάρκου.
Την ΟΜ.Α.Κ. Ωραιοκάστρου για την παρουσία της και την τήρηση της ασφάλειας μικρών και μεγάλων.
Το κατάστημα βιολογικών προϊόντων ΒΙΟΦΡΕΣΚΟ, από το Παλαιόκαστρο, για την προσφορά βιολογικών γιαουρτιών σε όλα τα παιδιά.
Την κάβα ΜΟΥΣΕΣ, στο Ωραιόκαστρο, για την προσφορά παγωτού σε όλα τα παιδιά.
Τη συγγραφέα κ. Βασιλική Νευροκοπλή, για τη σπουδαία παρουσία της.
Το βιβλιοπωλείο Scripta, στο Ωραιόκαστρο, για την προμήθεια βιβλίων της συγγραφέως.
Τον αθλητικό σύλλογο ΔΑΣΩ για την παραχώρηση μπαλών για τα παιχνίδια των παιδιών.
Το αρτοζαχαροπλαστείο Μελί Μελί.

 Τέλος θερμές ευχαριστίες αξίζουν σε όλους τους υπεύθυνους των Συνάξεων που κοπίασαν για να προσφέρουν στα παιδιά μας για μια ολόκληρη χρονιά Χριστό, Ελλάδα, γνώσεις αλλά και χαρά.
 λ1
Δίνουμε ραντεβού τον ερχόμενο Οκτώβριο και σας περιμένουμε όλα τα παιδιά της σχολικής ηλικίας, αγόρια και κορίτσια, σε μια νέα συναρπαστική χρονιά που ήδη από τώρα προετοιμάζουμε με αγάπη και μεράκι.
 
Καλό καλοκαίρι!
Μπορείτε να ενημερώνεστε:
facebook: Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου
twitter: Ι.Ν.Κ.Θ.Ωραιοκάστρου
wordpress: koimisitheotokouoraiokastrou.wordpress.com
e mail: nmonastiridis@gmail.com
Τ. 2310 696296

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου