ΤΡΕΙΛΕΡ-ΔΙΚΟ ΜΟΥ

« Υπάρχει και η στροφή του «Τρελού», μην μας ξεχνάτε!!!!

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Πόσο τυφλός μπορεί να είναι ένας άνθρωπος;



Πόσο τυφλός μπορεί να είναι ένας άνθρωπος,  που ανεπιτυχώς προσπαθεί να το «παίξει» δημοσιογράφος, όταν δεν μπορεί να δει τα όσα συμβαίνουν μέσα στο δημοτικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου.
Σύμφωνα με όσα είδαμε και ακούσαμε σε video που ανέβασε τοπικό blog, οι φωνές του δημάρχου κόντεψαν να σπάσουν τα τζάμια της αίθουσας. Δεν αναφερόμαστε στους χαρακτηρισμούς με τους οποίους έλουσε τον  Επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Παπακωνσταντίνου γιατί μας φτάνει η μια φορά που τους ακούσαμε-είδαμε στο video και στο face book.
Όμως  ο υπογράφων της ομαδίτσας ό πάρα τω δημαρχω, όπως μας ενημέρωσαν οι δημότες, καταγράφει όλα τα δημοτικά συμβούλια,  αυτό δεν το είδε; 
Είδε και άκουσε μόνο ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου αναλώθηκε στο ακατάλληλο της ώρας και σε προσωπικές επιθέσεις εναντίον του δημάρχου, προκαλώντας την εύλογη αντίδραση των συμπολιτών μας; Και αναφέρεται μόνο ότι χαρακτηριστική ήταν η τοποθέτηση κατοίκου του δήμου, απευθυνόμενη στον κ. Παπακωνσταντίνου, που ούτε καν γύρισε την πλάτη του, τον ανέφερε ότι ήλθε στην συγκέντρωση χωρίς προτάσεις.
Όλα τα άλλα δεν τα είδε, δεν τα κατέγραψε;
Και άντε ας δεχτούμε ότι από το ειρωνικό σχόλιο που δέχτηκε ο δήμαρχος Δέλτα κ.Φωτόπουλος από τον κ. Παπακωνσταντίνου  αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Οι δύο Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κ.Αρβανιτίδης και της Ένωσης Κεντρώων  πότε και  πια χρονική στιγμή και εξαιτίας ποιου σηκώθηκαν και έφυγαν; 
Μήπως έφυγαν γιατί ντράπηκαν; 
Ευτυχώς που παρόντες ήταν οι http://www.politesoraiokastrou.gr/ και κατέγραψε τα γεγονότα όπως πραγματικά συνέβησαν, γιατί η «ομάδα» είχε κλειστά τα μάτια γιαυτό και δεν είναι τυχαίο ότι παίζει ακόμη στην ερασιτεχνική κατηγορία και για εκεί  είναι.
Απο την άλλη και ο  http://sarkazo.wordpress.com που κι αυτός όπως μάθαμε ήταν παρόν στην αίθουσα,  προς το παρόν, για όλα αυτά, ποιεί την νήσσαν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου