ΤΡΕΙΛΕΡ-ΔΙΚΟ ΜΟΥ

« Υπάρχει και η στροφή του «Τρελού», μην μας ξεχνάτε!!!!

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Περιβαλλοντικς Πολιτιστικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου: Περπατώ και γνωρίζω» το ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ


 
 
    Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 ώρα 12:00
 
 
Η επόμενη δράση του Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου προγραμματίστηκε για την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στις 12:00 στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού (Λεωφόρος Στρατού 2, απέναντι από το Γ΄ Σώμα Στρατού)
  
Την περιήγησή μας θα συνοδεύσει η φίλη του Συλλόγου Ιωακειμίδου Χρυσούλα Αρχαιολόγος – Ερευνήτρια, Διδάκτωρ Κλασσικής Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Χαϊδελβέργης Γερμανίας και για πολλά χρόνια καθηγήτρια-Σύμβουλος στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.
Πριν από την περιήγηση στο Μουσείο, για όσους το επιθυμούν, παρέα του Συλλόγου μας θα ξεκινήσει από τον Ερυθρό Σταυρό στην είσοδο του Λιμανιού στις 11:15 και περπατώντας την παλιά παραλία θα συναντήσει την υπόλοιπη ομάδα στην είσοδο του Μουσείου.
Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι, μέλη ή μη, για μια ευκαιρία επικοινωνίας και γνώσης. Θα ξεδιπλωθούν μπροστά μας πτυχές του βυζαντινού και μεταβυζαντινού πολιτισμού, μέσα από 3190 αρχαιολογικά αντικείμενα, κειμήλια και έργα τέχνης που περιλαμβάνονται στις συλλογές του Μουσείου και χρονολογούνται από τον 2ο έως και τον 20ο αι. μ. Χ.
 Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισκού
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου