ΤΡΕΙΛΕΡ-ΔΙΚΟ ΜΟΥ

« Υπάρχει και η στροφή του «Τρελού», μην μας ξεχνάτε!!!!

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Ο «ατσαλάκωτος», ο «ανύπαρκτος» και οι καθόλου ικανοποιημένοι πολίτες


Τo oraiokastronet.gr προχώρησε σε ψηφοφορία της αξιολόγησης του έργου της δημοτικής αρχής Ωραιοκάστρου. Η  ανωτέρω ψηφοφορία  διήρκησε από  τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 έως  την Παρασκευή  24 Ιουνίου 2016. Το ρεπορτάζ αναφέρει δόθηκε και  παράταση μιας ημέρας λόγω τεχνικών προβλημάτων που προκλήθηκαν στην ιστοσελίδα.


Το 73% των αναγνωστών - δημοτών δηλώνουν ότι δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ικανοποιημένοι από τη δημοτική αρχή συνολικά και αντίστοιχα το 72% από  τον  δήμαρχο.  
Πως θα μπορούσαν άλλωστε να είναι ικανοποιημένοι αφού «Με λούσιμο και χτένισμα αδράχτι δε γιομίζει»


Από τους αντιδημάρχους σύμφωνα με το oraiokastronet.gr υψηλότερο αρνητικό ποσοστό «ΚΑΘΟΛΟΥ Ικανοποιημένοι» συγκεντρώνουν ο Ηρακλής Τσακαλίδης  και ο  Θωμάς Δίγκαλης με 73%,. Οι δύο συναγωνίζονται για το ποιος θα βγει πρώτος στο «ΚΑΘΟΛΟΥ» και όπως λένε στο Ωραιόκαστρο, «Καλό είν’ το καθισιό, μα σαν την ξάπλα όχι»



Έτσι είναι, για να είναι ικανοποιημένος ο δημότης εσύ δεν μπορείς  να την βγάζεις μια ζωή «ατσαλάκωτος» κλεισμένος στην δροσιά του κλιματιστικού και "βολεμένος" σ αυτά που βρήκες από την προηγούμενη διοίκηση.


 Από την άλλη δεν εκλέγεσαι για  να είσαι «ανύπαρκτος»,  ή να  υπάρχεις μόνο  για στις γιορτές και τα πανηγύρια και  ο κόσμος να ρωτάει εκεί : «Ποιός είν' αυτός ο αψηλός, με το ριγέ πουκάμισο; Μην είν' μωρέ Πολιτικός; Μην είναι ο Ανδρούτσος; »


Κάπου να υπάρχεις, κάπου να χάνεσαι, κάπου να είσαι εδώ.... Είναι που έχεις πιστέψει ότι αυτό το δήμο το έχεις εγκαταλείψει εδώ και καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου