ΤΡΕΙΛΕΡ-ΔΙΚΟ ΜΟΥ

« Υπάρχει και η στροφή του «Τρελού», μην μας ξεχνάτε!!!!

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

«ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ - ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΠΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ»



         
                                                                                              







ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ                                                        
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ | ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Πολυτεχνείου 27-29, 546 25 Θεσσαλονίκη 
τηλ.:2310.545.503, 2310.545.509, fax: 2310.545.669
Βουλής 4, 105 62 Αθήνα
Τηλ.: 210.332.51.24 fax: 210.370.6011
E-mail: giorlazaridis@gmail.com                                                                               
Αθήνα, 09.09.2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας, το οποίο ψηφίστηκε με ευρύτατη συναίνεση και με το οποίο τίθενται αυστηρές προϋποθέσεις κυκλοφορίας των νέων καπνικών προϊόντων και απαγόρευσης του ηλεκτρονικού τσιγάρου στους δημόσιους χώρους, τοποθετήθηκε ο Βουλευτής Β’ Θεσ/νίκης των ΑΝ.ΕΛΛ., Γιώργος Λαζαρίδης.

Με το ψηφισθέν νομοσχέδιο η ελληνική νομοθεσία, εισήγαγε διατάξεις, στο πλαίσιο της εναρμόνισής της με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία, για την ομαλή λειτουργία της εσωτερικής αγοράς, αλλά κυρίως για την αντιμετώπιση των ανακυπτόντων και πρόσφατα εντοπιζομένων κινδύνων για την υγεία από τη χρήση/ κατανάλωση προϊόντων καπνού, νέων προϊόντων καπνού, ηλεκτρονικού τσιγάρου και φυτικών προϊόντων για κάπνισμα.

          «Αν συμφωνήσουμε ότι όσοι δεν ανέχονται το κάπνισμα στους χώρους εστίασης είναι μια σιωπηρή, παθητική μειοψηφία, ας σκεφτούμε ότι ένα μεγάλο μέρος της νομοθετικής πρόνοιας αφορά στην υπεράσπιση δικαιωμάτων της μειοψηφίας. Αυτό άλλωστε διακρίνει τις ανεπτυγμένες δημοκρατίες από τις υπόλοιπες. Ας αποφασίσουμε πού θέλουμε να ανήκουμε», τόνισε ο Γιώργος Λαζαρίδης, στηρίζοντας, ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛΛ, το νομοσχέδιο.

Ο βουλευτής του Κινήματος, κατά την εισαγωγή της ομιλίας του, δεν παρέλειψε να απαντήσει σε τοποθετήσεις βουλευτών της αντιπολίτευσης που με περίσσεια θράσους, κατηγορούν την προσπάθεια της παρούσας κυβέρνησης να ανατάξει τη δύσκολη θέση που βρίσκεται η χώρα, η οποία πληρώνει τα ιστορικά λάθη του παρελθόντος, που άνευ προηγουμένου, φτωχοποίησαν τον Ελληνικό Λαό.

Επισυνάπτεται το βίντεο της τοποθέτησης: https://www.youtube.com/watch?v=nrdSXFrM_Ws

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου